Reklama
 
Blog | Rita Holoubková

Drahouškové a Hlupáčkové,

jsem zde zpátky, nikoliv jako anonymní trolka, ale i jako Vaše milovaná a nenáviděná autorka. Nejdříve mi, prosím, dovolte několik slov jak můj blog bude vypadat.

Založila jsem si zde zatím dvě rubriky. Svět naděje a pohlazení bude čistě privátní rubrika.  Na hlavní stránce ji trvale nenaleznete. Důvod? Kodex blogera platí i pro mne a pokud chci psát o virtuálních životech úspěšných autorů zdejšího mikrokosmu, jsem povinna ho dodržovat. Věrní čtenáři ví, že příběh profesora a jeho přátel skončil v nejlepším, když jsem byla nucena  Svět naděje a pohlazení na jiném webu ukončit. Příběh tedy začnu vyprávět od začátku s drobnými změnami. Jak často budu jednotlivé kapitoly zveřejňovat zatím nevím, záleží na Vašem čtenářském zájmu. Druhá rubrika se jmenuje Politoložka na vejminku* a  budu  v ní zveřejňovat své názory a komentáře k záležitostem aktuálním i dávno vyčpělým.

Jaká pravidla hodlám dodržovat? Diskuzi ke svým článkům nikdy nezakáži. Pokud bych tento veřejný slib porušila, může kdokoliv z Vás po mne žádat výpalné, to jest láhev dobrého francouzského vína. Můj vinný sklep je bezedný, nemusí se tedy nikdo z Vás obávat, že by se na někoho nedostalo.

Hlupáčci, kteří mě hodláte urážet, čiňte tak, prosím, ve vlastním zájmu na stejné úrovni, na jaké tak  budu činit já. Můj manžel – uhlobaron je citlivý člověk, který nestrpí primitivní urážky mé osoby. Pro ty z Vás, kteří to nehodláte dodržovat, již připravil několik sudů na březích Orlické přehrady. 

Reklama

Přeji Vám všem hezký den a zítra večer zveřejním první kapitolu v rubrice Svět naděje a pohlazení, která se jmenuje Seznámení v tramvaji.

Rita

* Rubrika byla dne 19.4.08 přejmenována na Mysticus, česky mystifikovat = Úmyslně klamat něčím zdánlivě pravdivým.